Opći uvjeti korištenja

Pristajem na Opće uvjete korištenja Web stranice www.uveziAuto.com (u daljnjem tekstu: uveziAuto) koja služi za dobivanje informativne cijene automobila pri uvozu iz Europske Unije.

1. Promjena općih uvjeta korištenja

Pristupanjem stranicama ili korištenjem bilo kojeg dijela njihovog sadržaja ili usluga, prihvaćate ove Opće uvjete korištenja Internet stranica www.uveziAuto.com, kao i sva ostala pravila i uvjete korištenja predmetnih stranica i usluga koje se putem njega pružaju. Zadržavamo pravo promjene i modifikacije uvjeta korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave. Korisnik je dužan redovito čitati pravila i uvjete korištenja. uveziAuto zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji dio ove usluge, uključujući i bez ograničenja, vrijeme dostupnosti, sadržaj, kao i pravo na pristup ili korištenje ove internetske stranice.Ukoliko se ne slažete s navedenim molimo vas da dalje ne koristite stranice i usluge koje se putem njih pružaju.

2. Kalkulator za izračun cijene

Kalkulator za izračun služi za dobivanje ukupne cijene automobila pri njegovom uvozu iz Europske Unije. Kalkulator je informativnog karaktera, te uveziAuto nije odgovoran za odstupanja u cijeni koja se mogu dogoditi prilikom uvoza automobila.

3. Odnos korisnika i uveziAuto

Stranice koristite isključivo na vašu vlastitu odgovornost. Nije dopušteno kopiranje i uporaba bilo kojeg dijela stranice uveziAuto, bez prethodnog pismenog dopuštenja. uveziAuto zadržava zabranu pristupa onim korisnicima stranice koji bi kršili ova pravila i uvjete ili na neki drugi način usporavali ili ometali rad stranica. uveziAuto ne odgovara za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati radi prekida dostupnosti, neobjavljivanja, odnosno brisanja informacija ili grešaka u djelovanju web stranica.

podrska@uveziauto.com